Binnen 5 werkdagen verzonden.

Gratis verzending vanaf €150,-

Net niet wat je zoekt? Mail ons.

Bestelling ophalen op afspraak.

Binnen 5 werkdagen verzonden.

Veelgestelde vragen

Algemeen

Ik heb een email gestuurd maar nog geen antwoord ontvangen?

Wij doen ons uiterste best om uw mail binnen 1 werkdag te beantwoorden maar soms duurt het iets langer door drukte.

Kan ik een product op maat bestellen?

Ja zeker! Heeft u zelf al een leuk idee? Of bent u op zoek naar een kado voor een speciale gelegenheid? Stuur dan een mail naar info@liefkado.com, we denken graag met u mee om het perfecte kado te maken.

Hebben jullie een fysieke winkel?

Nee, deze hebben we helaas niet.

Wat doen jullie aan duuurzamheid?

Wij proberen zoveel mogelijk te doen aan duurzaamheid. Zo scheiden wij al het afval, hergebruiken wij dozen van binnengekomen producten en gebruiken wij kranten als opvulmateriaal.

Bestelling

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Iets wat persoonlijk gemaakt word kan geannuleerd worden mits wij deze nog niet gemaakt hebben. Standaard producten kunnen ten alle tijden geannuleerd worden mits deze nog niet verzonden zijn. Is uw bestelling wel verzonden en u wilt alsnog de bestelling annuleren, dan dient u dit op eigen kosten terug te sturen.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Iets toevoegen aan uw bestelling kan tot het moment dat u een mail krijgt waarin staat dat uw bestelling is verzonden. Kadootjes met bijvoorbeeld naam en of geboortegegevens horen we graag gelijk na de bestelling als er een spel fout in zit.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja zeker! Kies hiervoor bij het afrekenen voor afhalen. Wij sturen u dan een mail als uw bestelling klaar staat en om een afspraak te maken voor het ophalen.

Kan ik per telefoon of email bestellen?

Bestellingen kunnen via de website besteld worden.

Voor een product op maat sturen we een factuur per mail.

Ik heb een bestelling geplaatst maar ik ontvang geen bevestigingsmail. Wat nu?

Soms komen bevestigingsmail in uw spam terecht. Mocht daar ook geen mail staan, neem dan even contact met ons op via bestelling@liefkado.com.

Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij ons kunt u betalen met Ideal, directe bankoverschrijving en Bancontact.

Kan ik achteraf betalen?

Dit is bij ons niet mogelijk. Wij maken veel producten op maat of met naam/geboorte gegevens erop deze gaan wij pas maken zodra de betaling binnen is.

Kan ik contant betalen bij het afhalen van mijn bestelling?

Dit is helaas niet mogelijk.

Levertijd en verzenden

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn voor Nederland € 4,95 voor een brievenbuspakket en € 6,95 voor een pakket. Voor België zijn de verzendkosten € 11,-. Vanaf €150,- zijn de verzendkosten gratis.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij proberen alle bestelling zo snel mogelijk te versturen maar hanteren een levrtijd van 2-5 werkdagen. Grote bestellingen kunnen iets langer duren.

Kan ik een uiterlijke levertijd opgeven?

Mocht u uw bestelling bijvoorbeeld voor het weekend nodig hebben en u besteld op woensdag. Zet dit dan even als opmerking onder je bestelling dan proberen we hier rekening mee te houden. Mocht het ons echt niet lukken om voor uw datum te leveren, dan nemen we direct contact met u op.

Waar zie ik mijn bezorgstatus?

Zodra uw bestelling verzonden is krijg u van ons een mail. Ook ontvangt u een track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Bezorgen jullie in het buitenland?

Voor nu kunnen er alleen bestellingen geplaast worden vanuit Nederland en België.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling ook retour sturen?

Het is mogelijk om uw aankoop retour te sturen, dit wel op eigen kosten, neem in dit geval eerst contact met ons op via bestelling@liefkado.com. Producten die wij persoonlijk gemaakt hebben voor u, kunt u niet retourneren. 

Garantie en klachten

Hoe werkt jullie garantie?

Wij proberen alle items zo goed mogelijk te verpakken maar soms komt het wel eens voor dat er een kapot/beschadigd product in uw pakket zit. Mocht dit zo zijn dan horen we dit graag zo snel mogelijk. Daarom adviseren wij uw pakket te gelijk te openen als het bij u aankomt. Bij een kapot product kunt u een mail sturen naar: bestelling@liefkado.com met hierbij het factuur of ordernummer en een foto van het kapotte/beschadigde product. We kijken dan samen met u naar een juiste oplossing.

Hoe dien ik een klacht in?

Wij vinden het erg vervelend als u een klacht hebt. Daarom willen we u vragen contact met ons op te nemen via het mail adres: klachten@liefkado.com.